St Maarten!!!!!
Door: Andrea en Roel
20 November 2006 | Nederland, Amsterdam
Jawel!!!! St Maarten. 37 prachtige witte stranden en 30 graden op onze witte hollandse kop. De vlucht was prima, we hadden een klein beetje vertraging maar verder geen problemen.
Eenmaal aangekomen op zoek naar een zogeheten 'cheap hotel'. St. Maarten bleek best duur vertoeven, want in het goedkoopste hotel vroeg men 50 dollar pp/pnacht. Nu dus nog even bedenken wat we vanavond doen.
Nadat we een hotel hadden gevonden en dus onze koffers kwijt konden (samen goed voor 45 kilo!), zijn we direct de zee in gedoken. Deze is heerlijk warm en zo is de temperatuur hier, gemiddeld een graad of 30. 's Avonds koelt het amper af.
Na wat relaxen in de zee, zijn we een hapje gaan eten. Hoewel de KLM ons flink gevoerd heeft, hadden we nog zin in een kleine snack.
We hebben toen een leuk barretje/eettentje opgezocht en onze eerste sms-jes verstuurd. Zo ook naar Dennis, een nederlander en vriend van mijn vader, die al een jaar f drie op de Nederlandse Antillen vliegt. Toen we vertelden dat we aangekomen waren en vroegen of 'ie zin had om met ons een biertje te komen drinken aarzelde hij geen moment. Het was een erg gezellige avond! Doen we zeker nog eens op Statia.
Daarna was het tijd voor nachtzwemmen. Geen groot succes, want Andrea heeft haar voeten opengehaald.
Vanochtend zijn we om 6:30u opgestaan en meteen weer de zee ingedoken. Nu gaan we even een vlucht regelen voor dinsdag naar Statia, en dan kan het echte werk beginnen!
Groeten, Andrea en Roel
PS. voor de mensen die bang zijn dat het hier té warm is: Er zijn hier heerlijke palmbomen die verkoelende schaduw bieden!
PS2. De krabben hier zijn dol op wokkels. Films ter bewijs!
Groeten, Andrea en Roel
PS2. De krabben hier zijn dol op wokkels. Films ter bewijs!
20 November 2006 - 14:18
Nicky:
Wow..jullie zijn online! coool....ik ben jaloers! :)
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn!
20 November 2006 - 14:25
Ju:
Nederland: een lekkere herfstdag met gure wind, regen en kou. Geniet er dus maar van! En al wat werk gedaan wat je nog niet in Nederland had gedaan? Jullie moeten wel aan de slag he :P Liefs! -
20 November 2006 - 14:30
Wim Hesselink:
Het is hier ook heerlijk koel onder de bomen en onder de rest ook. We duiken verder niet zoveel. Was alles goed met onze getrouwde!!! Dennis. Vliegt hij jullie woensdag? in welk hotel zitten jullie nu?
groetjes & xx -
20 November 2006 - 14:59
Erik:
Heeeeeee! Super om te lezen dat jullie de zee in gaan en de zee in gaan en de zee ingaan en de zee ingaan!! Alle gekheid op een stokje, geniet ervan elke dag en wij pakken wel wat zonnebankjes voor een mooi kleurtje!
Groetjes,Erik -
20 November 2006 - 19:14
Janna:
Heeey! Heeerlijk, eindelijk eens mensen die begrijpen hoe het is om het warm te hebben... :) Gaan we over een paar maanden nog daten? XXXXXXX -
21 November 2006 - 13:32
Nouk:
Hey dre en roel! Fijn dat jullie goed over zijn! Jullie maken mij niet meer jaloers, ik zoek vrijdag ook de warmere oorden op! Veel plezier! -
21 November 2006 - 14:05
Janine:
aaaah ben echt jaloers, zit hier met regen en wind en kou :( Ben benieuwd hoe jullie het verder vinden...
xx janine -
Mirna:
Klinkt lekkur!!!! Geniet ervan he! -
21 November 2006 - 15:41
Marjan:
Whaahh! Ook ik ben jaloers... wil ook weer mooi weer! Nou ja, heeeeeeeel veel plezier jullie beide! En Roel, wat nu als je de verkiezingspoule wint?? Vergeet je niet iemand te sturen die je prijs ophaalt?
Marjan -
22 November 2006 - 11:56
Joep:
Hey Joepie :-)
Ver weg van alle verkiezingen, lijkt me ideaal, ik zou graag mijn stembiljet voor een vliegticket omruilen :)
Have fun!
Joep -
22 November 2006 - 13:15
Niek Albers:
Mooi dat jullie veilig zijn aangekomen op St Maarten. Neem het er goed van en zorg dat de opdracht ook goed komt. Ik zal regelmatig een biertje drinken op jullie!